X

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Θα ενεργοποιηθεί με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 1-3, 49100 ΚΕΡΚΥΡΑΣ | ΤΗΛ:26610.39360 | FAX: 26610.46255 | info@epskerkyras.gr


ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΘΕΜΑΤΑ Μ.Μ.Ε.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
X

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 1-3, 49100 ΚΕΡΚΥΡΑΣ      [ΧΑΡΤΗΣ]
ΤΗΛ:26610.39360 - FAX: 26610.46255 - info@epskerkyras.gr
ΝΕΟΤΕΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απαγόρευση εισόδου θεατών σε αγωνιστικούς χώρους
#3741

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ « Επιβολή των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις» και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης, ΟΛΟΙ οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, πράγμα που σημαίνει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η παρουσία θεατών στο γήπεδο.
Μόνο αξιωματούχοι, υπάλληλοι, άτομα με λειτουργία εργασίας και διαπιστευμένοι των μέσων ενημέρωσης/ δημοσιογράφοι, επιτρέπεται να βρίσκονται στο γήπεδο.
Σας παρακαλούμε για την αυστηρή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α.


Αλλαγές ποδοσφαιριστών
#3742

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τις αλλαγές των ποδοσφαιριστών (άρθρο 16 του ΚΑΠ) μετά από έγγραφο της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ ισχύουν τα κάτωθι:
- Σε κάθε ομάδα επιτρέπεται η χρήση μέχρι και πέντε(5) αλλαγών ( κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών) σε κάθε επίσημο αγώνα.
- Προκειμένου να περιοριστεί η διακοπή στην εξέλιξη του αγώνα, κάθε ομάδα θα έχει μέχρι τρεις(3) ευκαιρίες να προβεί στις 5 αλλαγές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιτρέπονται επίσης οι αλλαγές κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
- Εφόσον και οι δυο ομάδες προβούν σε αλλαγή ταυτόχρονα, αυτή θα υπολογίζεται ως μια από τις τρεις ευκαιρίες για κάθε ομάδα
- Οι αλλαγές και οι ευκαιρίες που δεν χρησιμοποιούνται, μεταφέρονται στην παράταση.
- Εφόσον οι κανόνες της διοργάνωσης επιτρέπουν μια πρόσθετη αλλαγή κατά τη διάρκεια της παράτασης, κάθε ομάδα θα έχει μια πρόσθετη ευκαιρία για αλλαγή. Οι αλλαγές επιτρέπονται και πριν την έναρξη της παράτασης και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της παράτασης.


Διευκρινιστικές οδηγίες συμπλήρωσης Ιατρικού ιστορικού
#3743

Σας διαβιβάζουμε έγγραφο της Γ.Γ.Α σχετικά με διευκρινιστικές οδηγίες συμπλήρωσης του εντύπου «Ιατρικού ιστορικού για αθλητές/τριες, αθλούμενους/ες και τεχνικό προσωπικό.»

Δείτε εδώ τo επισυναπτόμενo αρχείo.


Εφαρμογή Υγειονομικού Πρωτοκόλλου
#3744

Σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται για δεκαπέντε(15) μέρες η διάταξη για την υποχρεωτική προσκόμιση στους παρατηρητές των αγώνων των ιατρικών βεβαιώσεων των αθλητών και του τεχνικού προσωπικού κάθε σωματείου της δύναμης μας πριν την έναρξη των αγώνων.
Τα μέλη της Υγειονομικής Επιτροπής θα είναι κοντά στα σωματεία για την επίλυση των προβλημάτων που μπορούν να παρατηρηθούν για την εφαρμογή της.


Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο της ΕΠΣ Κέρκυρας
#3745

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας συγχαίρει και ευχαριστεί τους γιατρούς κυρίους Δαφνή Σπυρίδων, Καρδακάρη Σπυρίδων, Παπακωνσταντίνο Βασίλειο, Κοσκινά Νικόλαο, Δοκανάρη Νικόλαο, Προβατά Ιωάννη που έλαβαν την αξιέπαινη πρωτοβουλία να προμηθεύσουν με θερμόμετρα Layser όλα τα σωματεία της Ένωσής μας.


Κάρτες εισόδου προπονητών
#3746

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας του φόρτου εργασίας της Γραμματείας, που δεν επιτρέπει την άμεση έκδοση των νέων εντύπων παρατείνεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ισχύς της κάρτας εισόδου προπονητών οι οποίοι παρέμειναν στο ίδιο σωματείο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.


Αποχώρηση σωματείου από το πρωτάθλημα και Κύπελλο
#3747

Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ δήλωσε εγγράφως ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδος (Α φάση) της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.
Όλοι οι αγώνες του σωματείου κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων σωματείων και στο σωματείο ΒΟΛΙΔΑ επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τους κανονισμούς της Ε.Π.Ο και την προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κέρκυρας, με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης.
Ως εκ τούτου ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 26.9.2020 αγώνας Κυπέλλου μεταξύ των σωματείων ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ- ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3.
Ιστορία
Διοικητικό Συμβούλιο
Τοποθεσία Γραφείων
Τελευταίες Ανακοινώσεις
Αρχείο Ανακοινώσεων
Download
Φωτογραφίες
Video
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 1-3, 49100 ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΤΗΛ:26610.39360 | FAX: 26610.46255
info@epskerkyras.gr
Design & hosting by
MASCOT NETWORK